نوشته شده توسط : افشار

 

 

 

 اکثر مشکلاتی که این روزها در هارد ها  ( هارددیسک لپ تاپ ، هارددیسک کامپیوتر ) بوجود می آید و برای رفع این مشکلات نیاز به آموزش تعمیرات هارد داریم :

 

 

 

- شناخته نشدن هارد دیسک  در لپ تاپ ها و کامپیوتر ها

 

 

 

- بدسکتور هارد دیسک

 

 

 

- کندی هارد دیسک (هارد دیسک لپ تاپ و کامپیوتر)

 

 

 

- عدم  نمایش درست ظرفیت هارد دیسک

 

 

 

- ایجاد صدای زیاد در هنگام بکار افتادن  هارد دیسک

 

 

 

- شناخته نشدن فایل سیستم توسط سیستم عامل

 

 

 

- دیتکت می شود اما عکس العمل مکانیکی ندارد

 

 

 

- تخریب اطلاعات  توسط ویروس در هارد دیسک

 

 

 

- حجم  داده های ما دیده می شود اما اثری از اطلاعات وارده وجود ندارد

 

 

 

- و ...

 

 

 

که امروزه رفع این مشکلات و بازیابی اطلاعات انواع هارد لپ تاپ و کامپیوتر با داشتن تجهیزاتی مدرن و پیشرفته  و کادری متخصص امکان پذیر می باشد .

 

 

 

 

 



:: بازدید از این مطلب : 152
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 18 ارديبهشت 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : افشار

 

 

 

چک کردن باتری لپ تاپ

 

 

 

در صورتی که دکمه پاور لپ تاپ خود را فشار می دهید و هیچ علائمی از روشن شدن لپ تاپ در آن مشاهده نمی کنید ، ابتدا مطمئن شوید که باطری دستگاه شما شارژ کافی برای روشن کردن لپ تاپ را داراست .

 

ممکن است مشکل از وارد نشدن جریان الکتریسیته به درون دستگاه ناشی شود  و در غیر اینصورت آموزش تعمیرات laptop  نیاز است.

 

 

 

اطلاعات کاربردی در مورد باطری لپ تاپ و باتری نوت بوک :

 

 

 

همواره در مورد لپ تاپ یا نوت بوک این گزینه را مد نظر داشته باشید که هرچه از عمر لپ تاپ و نوت بوک شما بیشتر بگذرد ، احتمال سالم بود باتری لپ تاپ / باطری نوت بوک کاهش می یابد .

 

 باتری لپ تاپ نو ، حداقل بین ۲ تا ۳ ساعت میتواند بدون نیاز به شارژ مجدد کار کند .

 

( هرچند لپ تاپ هایی نیز هستد که این قاعده را شکسته اند و میتواند بیشتر از ۸ ساعت مداوم و بدون نیاز به شارژ مجدد کار کنند .)

 

 اما پس از چندین سال از کار دستگاه ممکن است این رویه عوض شود و باتری لپ تاپ یا نوت بوک شما تنها به اندازه بوت شدن نوت بوک یا لپ تاپ شما شارژ نگه دارد .

 

اگر نحوه کار شما به گونه ایست که به پریز برق دسترسی ندارید ، بهتر است به فکر تعویض باطری نوت بوک / باتری لپ تاپ خود باشد .

 

 

 

برای این منظور پیش از هر کاری ابتدا به سایت سازنده لپ تاپ خود مراجعه کنید و از طریق آن و پس از یافتن باتری مناسب لپ تاپ یا نوت بوکتان آن را تهیه نمایید .

 

 حتما به این نکته توجه کنید که باتری با ولتاژ و اندازه و رابط مناسب لپ تاپ خود تهیه نمایید . ایده صرفه جویی ممکن است باعث شود که برای تهیه باطری لپ تاپ / باتری نوت بوک خود به سراغ یک باتری دست دوم بروید .

 

 توصیه گروه فنی و مهندسی لاژورد بعنوان یک مرکز تخصصی تعمیرات لپ تاپ این است که به دو دلیل به سراغ باتری دست دوم برای لپ تاپ و نوت بوک نروید .

 

 

 

راهی برای بررسی طول عمر یک باتری دست دوم لپ تاپ وجود ندارد . ممکن است که زمانی که شما باتری را خریداری و تست می کنید ، میزان نگهداری شارژ باتری به میزان قابل قبولی باشد .

 

اما پس از مدت کمی که از باتری دست دوم نوت بوک /لپ تاپ مشاهده کنید که به مشکل قبل دچار شده است .

 

عدم مشخص شدن و پدیدار شدن مشکلات باتری و عدم آموزش تعمیر لپ تاپ به صورت نمایان ، ممکن است باعث شود صدمات جبران ناپذیری به لپ تاپ / نوت بوک شما وارد نماید .

 

 باتری ها به صورت بالقوه ای خطرناک هستند .

 

در صورتی باتری دارای مشکل باشد ، ممکن است باطری لپ تاپ یا نوت بوک شما بیش از حد گرم شود یا حتی در مواردی منفجر شود .

 

پس لطفا در این مورد خساست را کنار بگذارید و بهترین نوع باطری موجود در بازار را برای لپ تاپ خود تهیه نمایید

 



:: بازدید از این مطلب : 103
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 18 ارديبهشت 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : افشار

 

 

 

 

 

من شخصاً علاقه زیادی به یادگیری زبان های خارجی دارم، به خاطر همین هم به دنبال یادگیری زبان هایی هستم که در مورد آنها چیزی نمی دانم.

 

ممکن است شما هم علاقه یه یادگیری و آموزش زبان آلمانی و سایر زبان های جدید داشته باشید اما همانند من به خاطر نداشتن وقت کافی از آن دست بکشید.

 

 

 

من در این مقاله می خواهم 10 تا از زبان هایی که یادگیریشان ساده تر از بقیه است را برای شما نام ببرم تا با صرف زمان اندک بتوانید یک زبان خارجی جدید یاد بگیرید.

 

به قول معروف “یک زبان جدید یک زندگی جدید است” :

 

 

 

1 – زبان آفریکانس: این زبان همانند زبان انگلیسی جزء خانواده زبان های ژرمنی غربی است اما ساختار این زبان همانند زبان انگلیسی سخت نیست.

 

 یکی از ویژگی های خوب آفریکانس برای آنهایی که از گرامر و دستور زبان متنفرند، منطق آن و حالت غیر صرفی افعال آن است.

 

در این زبان هیچ حالت صرفی برای خود فعل وجود ندارد و حالت گذشته و حال آن به یک صورت خواهد بود. همچنین در آفریکانس جنسیت مطرح نیست و خبری از مذکر و مونث در آن نیست.

 

 

 

همچنین در این زبان بسیاری از لغات ریشه ژرمنی دارند به خاطر همین هم آموختن آن برای کسانی که زبان انگلیسی بلد هستند ساده تر خواهد بود.

 

 

 

2 – زبان فرانسوی: زبان شناسان می گویند زبان فرانسوی در بیش از یک سوم زبان انگلیسی امروزی نفوذ دارد.

 

 در واقع زبان فرانسوی و انگلیسی بیشتر از زبان های دیگر از لحاظ لغوی به هم شباهت دارند. بسیاری می گویند زبان فرانسه هم برای مذکر و مونث فرق دارد و هم 17 نوع شکل فعل دارد، بخاطر همین هم زبان دشواری برای یادگیری است اما باید گفت که زبان محاوره فرانسوی را می توان به آسانی یاد گرفت.

 

 

 

3 – زبان اسپانیایی: یکی از ویژگی های زبان اسپانیایی که باعث شده در بین زبان های ساده برای یادگیری قرار بگیرد، این است که در بیشتر مواقع کلمات همانطور که نوشته می شوند، خوانده می شوند. این بدان معناست که در زبان اسپانیایی خواندن و نوشتن یک کار است. از لحاظ گرامری هم این زبان نسبت به زبان های رومی تبار استثنائات کمتر دارد.

 

از لحاظ بین المللی هم این زبان وجهه بسیار خوبی دارد چرا که برای کسانی که انگلیسی زبان اول آنها است، اسپانیایی زبان دوم آنهاست.

 

 

 

4 – زبان هلندی: هلندی یکی دیگر از زبان های ژرمنی غربی است که از لحاظ ساختاری و قواعد صرفی با انگلیسی شباهت دارد. به جز شباهت هایی که این زبان با زبان های ژرمنی غربی دارد، لغات های فرانسوی بسیاری هستند که این زبان به وام گرفته است. دراصل زبان هلندی به زبان آلمانی شباهت دارد.

 

 

 

5 – زبان نوروژی: زبان نوروژی جزء زبان های ژرمنی شمالی است که افعال آن با توجه به تعداد صرف نمی شود. یعنی برای مفرد و جمع به یک صورت بکارگرفته می شود. در این زبان قوانین بسیار کم و ساده هستند. به عنوان مثال برای صرف فعل به حالت گذشته فقط یک e به آخر فعل اضافه می شود و برای مجهول کردن آن یک s به آخر فعل اضافه می شود.

 

 

 

6 – زبان پرتغالی: پرتغالی از لحاظ گرامری به زبان های رومی تبار شباهت دارد. یکی از ویژگی این زبان حالت سوالی کردن جملات است که فقط با بلندکردن صدا به حالت سوالی تبدیل می شوند. این ویژگی در زبان انگلیسی هم وجود دارد.

 

 

 

7 –  زبان سوئدی: در زبان سوئدی بسیاری از لغات هم ریشه با انگلیسی هستند. یکی از ویژگی هایی که باعث سادگی یادگیری این زبان شده عدم نیاز به صرف فعل برای اول شخص، دوم شخص و یا سوم شخص است. زبان سوئدی حالت آهنگین دارد به خاطر همین یادگیری آن راحت و ساده تر خواهد بود.

 

 

 

8 – زبان ایتالیایی: ایتالیایی رمانتیک ترین زبان رومی تبارهاست که به علت داشتن ریشه لاتین، با زبان انگلیسی اشتراکات زیادی دارد. همانند زبان اسپانیایی، ایتالیایی هم بیشتر آن لغاتی که نوشته می شود، خوانده می شود، به همین دلیل تقریباً در این زبان کار خواندن و نوشتن یکی است. در ضمن این زبان با داشتن 21 حرف الفبایی از بسیاری زبان ها ساده تر است.

 

 

 

9 – زبان اسپرانتو: بیشتر زبان شناسان، اسپرانتو را در بین آسان ترین زبان نها برای یادگیری قرار داده اند. البته باید بدانید که این زبان، زبان رسمی هیچ کشوری نیست اما در حال حاضر 2 میلیون نفر به آن تکلم می کنند. این زبان که در قرن نوزدهم بوجود آمد، بیشتر برای یادگیری آسان و کمک به درک متقابل فرهنگ های مردم مختلف کمک می کند.

 

 

 

10 – زبان فریسی: این زبان بیشتر در فریسلند و هلند تکلم می شود و سخن گویان آن از نیم میلیون نفر متجاوز نخواهند بود. این زبان شباهت های فراوانی به انگلیسی دارد اما زبان شناسی آن به زبان های ژرمنی و زبان آلمانی دریای شمال مربوط است

 

 

 

businessinsider.com

 

 

 



:: بازدید از این مطلب : 137
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 15 ارديبهشت 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : افشار

 

 

 

 

 

 

 

طراحی و تولید دستگاههای عیب یابی خودرو ، نیاز امروز تعمیرکاران محترم را با محصول جدید (V-MAX) برآورده ساخته و نیز هدف متعالی خود رادر رقابت با پیشرفته ترین دستگاههای روز دنیا قرارداده است

 

 

 

این شرکت چند اولویت را مبنای طراحی دستگاه جدید V-MAX در نظر گرفته:

 

 

 

1- قابلیت حمل آسان که بدون نیاز به کامپیوتر بتواند تمامی امکانات لازم جهت عیب یابی در اختیار تعمیرکار قرار دهد.

 

2- راه اندازی سریع دستگاه که بمحض روشن شدن دستگاه جهت عیب یابی اماده بکار باشد که نیاز این مورد بین تعمیر کاران کارگاهی و امدادی شدیدا محسوس میباشد

 

3- امکان ارتقاء نسخه نرم افزاری دستگاه از راه دور بوده که برای این امر نیازی به ارسال دستگاه به دفتر مرکزی یا نمایندگی نمی باشد و با اینترنت این امکان در اختیار تمامی دارندگان دستگاه v-max میباشد

 

4- دقت در عیب یابی و خواندن پارامتر های وضعیتی و مقداری جز چهارمین اولویت بوده که این دستگاه را در زمره دستگاههای مرجع قرارداده

 

5- امکان اضافه نمودن برنامه های جدید  و آموزش تعمیراتecu  از راه دور برای این دستگاه در نظر گرفته شده

 

6-عیب یابی کلیه خودرو های گاز سوز قدیمی و جدید

 

و........ ده ها مزیتی که برای این دستگاه در نظر گرفته شده است

 

 

 

قابلیت ها:

 

- صفحه نمایشگر 7 اینچی لمسی

 

-ارتقاء نسخه نرم افزاری از را ه دور (اینترنتی )

 

-دارای کارت حافظه 4 گیگا بایتی و قابل ارتقاء تا 32 گیگ

 

-دارای سیستم راه اندازی سریع دستگاه

 

-دارای نمودار گرافیکی با مشخصه حداقل و حداکثر و وضعیت کنونی

 

-نمایش گراف با لمس صفحه پارامتر هانمایش همزمان 9 پارامتر بهمراه جدول استاندارد

 

 

 

 

 

--فلش ای سی یو در کمتر از 10 ثانیه

 

-قابلیت برنامه ریزی و تبدیل ای سی یو ( با بیش از 200 برنامه اصلاحی)

 

-قابلیت عیب یابی کلیه تجهیزات جانبی ABS,AIRBAG,BSI,RADIO, INSTRUMENT PANEL, GEARBOX,IMMO,........

 

-قابلیت عیب یابی کلیه خودروهای گاز سوز قدیمی و جدید

 

- قابلیت عیب یابی و دانلود کلیه قسمتهای مولتی پلکس سمند ، 206 فاز صفر و فاز یک و رانا فاز صفر و فاز یک CCN-FN-FAM-DDN-PDN-FCN-.......

 

-دارای قابلیت تست سخت افزار با ارائه گزارش

 

-دارای سیستم تشخیص سلامت باطری و دینام خودرو

 

-دارای 2 کیف چرمی و کیف محافظ صنعتی

 

دارای 2 زبان فارسی و انگلیسی

 

دارای یکسال گارانتی و 10 سال خدمات پس از فروش

 

-کابلهای اتصال با بهترین کیفیت (کانکتور های پرسی )

 

- دارای باطری قابل شارژ توسط برق شهری ، خودرو و کامپیوتر

 

-دارای قابلیت عیب یابی بدون ذخیره باطری

 

-بسیار سبک (540 گرم )

 

 

 

-برای پاک نمودن خطا  ecu  خودرو با لمس صفحه کلیه خطاها پاک میگردند

 

 

 

گراف:

 

 

 

در صفحه نمایشگر بزرگ این دستگاه امکان مشاهده 9 پارامتر همزمان با امکان مقایسه با پارامتر استاندارد وجود دارد که با لمس پارامتر بصورت گراف نمایش داده میشود

 

بررسی سلامت برخی سنسور ها مثل سنسور اکسیژن از روی گراف دقیق میباشد

 

در گراف نمایش داده شده بیشترین ، کمترین و وضعیت کنونی نمایش داده میشود

 

در صفخه اول دستگاه با ورود به منوی گراف امکان تست باطری خودرو و دینام وجود دارد

 

 

 



:: بازدید از این مطلب : 83
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 15 ارديبهشت 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : افشار

 

 

 

 

 

واژه Automatic Gate که به فارسی به درب اتوماتیک ، درب کنترلی  یا درب برقی تعبیر شده سیستمی را گویند که در آن درب معمولی ساختمان به طور کامل  اتوماتیک شده و با ریموت و یا دیگر سیستمهای ارتباطی کنترل کرد.

 

 

 

 

 

 

 

تاریخچه درب های اتوماتیک

 

 

 

امنیت و راحتی جزو عواملی است که حس نیاز را در انسان پدید می آورد و اگر انسان نیازی را احساس کند بی شک دیر یا زود آن را مرتفع خواهد کرد.

 

 

 

باگسترش جامعه شهری و عوامل تکنولوژی ، بحث امنیت و آسایش ساختمان ها وسعت بیشتری یافت و با ارزانتر شدن قیمت اتومبیل و عمومی شدن این وسیله نقلیه ساختمان ها ظاهر خود را برای پذیرفتن این وسیله تقریبا جدید به داخل خود تغییر و تطبیق دادند.

 

 

 

مساله درب های بزرگ یا همان درب پارکینگی از همان ابتدا نیازمند هوش و مهندسی در ساخت آن بوده که بتواند در عین زیبایی امنیت خوبی داشته باشد و همچنین به راحتی باز و بسته بشود تا اگر کودکی نیز قصد باز کردن این درب بزرگ را داشت قادر به این کار باشد.

 

 

 

اما نسل ابتدایی درب های اتوماتیک در دهه 70 میلادی توسط یک دانش آموز اهل اوهایو امریکا ابداع شد.

 

و او توانست در مدت کوتاهی با آگهی دادن به یک روزنامه محلی 13 دستگاه ساخته شده خود را به فروش برساند.

 

این موضوع آغاز کار یک شرکت در زمینه درب اتوماتیک بود که با در نظر گرفتن نیاز مشتریان شکل می گرفت.

 

 

 

نخستن سری های درب های اتوماتیک هیدرولیکی بودند که امنیت و آسایش را برای مشتریان خود به ارمغان می آوردند .

 

اما هزینه تهیه این سیستم در ابتدا بسیار گران تمام می شد و طبقه پر درآمد شهری قادر به خرید جک های دربهای اتوماتیک بودند.

 

 

 

با گذشت سال ها و پیدایش شرکتهای متعدد در ساخت و آموزش درب اتوماتیک و  سیستم درب های اتوماتیک ، رقابت بین شرکت ها باعث شد تا مهندسین به فکر کم کردن قیمت تمام شده این محصول و عمومی کردن آن بیفتند.

 

اینجا بود که درب اتوماتیک الکترومکانیک به بازار آمد و مقدار زیادی روی هزینه ساخت تاثیر گذاشت.

 

 

 

درب های اتوماتیک در ایران

در ابتدا درب های اتوماتیک در ایران به صورت کاملا صنعتی طراحی می شد و برای بازو بستن درب از نیروی باد استفاده می کردند که در اصطلاحا به آن پنوماتیک گفته می شد.

 

 درب های پنوماتیک تا سال 1387 به صورت گستره رواج داشته ولی به دلایلی که در قسمت مربوط به درب های پنوماتیک در ادامه می خوانید از دور رقابت خارج شد.

با ورود سیستم های الکترومکانیک به ایران و آموزش نصب درب اتوماتیک  و رقابتی شدن بازار ،قیمت دربهای اتوماتیک کاهش یافت و با مناسب شدن قیمت این کالا از فهرست کالاهای لوکس و تجملی خارج شد و اکنون می توان گفت که بیشتر ساختمان های در حال ساخت ایران ، ساختمان خود را به درب های اتواتیک تجهیز می کنند.

 

 

 



:: بازدید از این مطلب : 141
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 15 ارديبهشت 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : افشار

 

 

 

 

 

سیستم‌های اعلام حریق به دو گروه خودکار و دستی تقسیم می‌شوند. در سیستم‌های دستی، شستی اعلام حریق، تنها منبع تشخیص حریق و احتیاج به آموزش دزدگیر و اعلام حریق است.

 

درواقع کار تشخیص حریق در اینگونه سیستم‌ها فقط به انسان سپرده شده‌است و در مکان‌هایی که انسان حضور ندارد، کاربردی ندارند.

 

بر خلاف اینگونه سیستم‌ها، سیستم‌های اعلام حریق خودکار، وابستگی کمتری به تشخیص انسان دارند.

 

سیستم‌های خودکار، به دو گروه آدرس‌پذیر، و غیر آدرس‌پذیر تفکیک می‌شوند. در سیستم آدرس‌پذیر، علاوه بر اعلام حریق، محل دقیق وقوع آن نیز مشخص می‌شود

 

 

 

اجزای تشکیل دهنده سیستم‌های اعلام حریق

 

 

 

سیستم‌های اعلام حریق خودکار قدیمی، معمولاً از یک حسگر یا آشکارساز که خود متصل به خروجی صوتی بود، تشکیل شده بودند.

 

ولی این سیستم‌ها در سال‌های اخیر، دیگر مورد استفاده قرار نمی‌گیرند.

 

سیستم‌های جدیدتر معمولاً از تعدادی شستی اعلام حریق و تعدادی حسگر یا آشکارساز (Detector)، یک سیستم پردازش مرکزی و تعدادی خروجی تشکیل می‌شوند.

 

 

 

حسگرها

 

 

 

حسگرهای اعلام حریق، (بسته به اینکه به کدام مشخصه آتش حساس باشند) در گروه‌های حسگرهای دود، حسگرهای حرارت حسگر منو اکسید کربن، حسگر شعله و حسگرهای ترکیبی جای دارند.

 

 

 

حسگر دود

 

 

 

حسگرهای دود کار تشخیص دود در محل را برعهده دارند. این حسگرها معمولاً در دو گروه حسگر نوری و حسگر یونیزاسیون جای می‌گیرند.

 

 حسگرهای نوری با ارسال علایم نوری به یک گیرنده (که در داخل خود حسگر مسقر است) میزان تغییر و کاهش نور رسیده را اندازه گیری می‌کنند و اگر تغییر آشکاری در میزان نور دریافتی مشاهده کنند، آن را به حریق تعبیر می‌کنند.

 

 حسگرهای  یونیزاسیون، شامل دو صفحه نزدیک به هم (الکترودها) هستند و از هوای محیط به عنوان الکترولیت استفاده می‌کنند.

 

 چنانچه تغییر ناگهانی در غلظت هوای محیط روی دهد، حسگر آن را به حریق تعبیر می‌کند.

 

حسگرهای یونیزاسیون، حاوی مقادیر کمی مواد رادیواکتیو بوده (برای یونیزه کردن ذرات موجود در هوای اطراف الکترودها)و برای همین عمر دائمی ندارند.

 

 

 

حسگرهای حرارت، کار تشخیص حرارت در محل را بر عهده دارند. روش کار این حسگرها کاملا مشابه ترموکوپل یخچال‌های خانگی است.

 

این حسگرها در داخل خود دو صفحه از مواد متفاوت و چسبیده به هم دارند که با گرم شدن و یا سرد شدن، جهت خم شدن صفحه ترکیبی تغییر می‌کند و باعث اتصال جریان می‌شود.

 

انواع جدیدتر این حسگرها دارای ترمومتر بوده و به تغییرات درجه حرارت حساس می‌باشد.

 

 

 

حسگرهای ترکیبی در سیستم دزدگیر و اعلام حریق ، حسگرهایی هستند که از ترکیب یک حسگر دود و یک حسگر حرارت بوجود آمده‌اند و می‌توان خروجی آنها را بسته به حساسیت محل و تعداد اعلام‌های اشتباه بر روی و/یا تنظیم نمود.

 

روشن است که در حالت «یا» تعداد اعلام‌های اشتباه بیشتر بوده و در حالت «و» اعلام با تاخیر بیشتری صورت می‌گیرد

 

 

 



:: بازدید از این مطلب : 82
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 15 ارديبهشت 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : افشار

 

 

 

 در حال حاضر 4 مدل   ECU  ( ای سی یو خودرو ) بر روی خودرو ها قرار دارند  SL96-S2000-SIEMENS-BOSCH

 

 ECU SL96  
 

 

پیکان ،  آردی ،  405 ، سمند

 


 انواع ایسیوهای ساژم ECU SAGEM S2000

S2000.10
خودرو پژو405 پژو پارس سمندمعمولی

S2000.11 .
پیکان وانت پیکان آردیروا,

S2000.3E
پژو 206

S2000.3F
پژو 206

S2000.35
پژو 206

 

S2000. PL4

 

S2000. JCI

 

S2000. J34

 

S2000. J35

 انواع ایسیوهای زیمنس ECU SEMENS

SEMENS CI.1
پیکان وانت وپراید

SEMENS CI.2
پراید.روا

SEMENS CI.3
روا

SEMENS CI.4
ایموبیلایزر سمند. پراید

SEMENS CI.5
ایموبیلایزر سورن . LX

SEMENS CI.6

 

SEMENS CI.7

 انواع ایسیوهای بوش آلمان ECU .BOSCH

BOSCH  MP 5.2    .
زانتیا 2000

 


BOSCH  MP 7.3    .
 زانتیا 1800
 

 

BOSCH ME 7.4.4 پژو206. پارس

 


BOSCH. 7.4.5 
پژو 206SD

 

BOSCH 7.4.9

 

 BOSCH 7.9.7.1
و ....

 

نکته 1:

 

قابل توجه برای شما این است که وقتی کسی آموزش تعمیرات ecu    و   توانایی تعمیر ECU SL96  یا Sagem s-2000 را پیدا می کند فرقی نمی کند که اینECU  برای چه خودرویی استفاده شده باشد این ECU می تواند برروی خودرو پیکان RD سمند 405 پرشیا و یا هر خودرو دیگری باشد.

 

برد آنها شبیه یکدیگر بوده (95./.)  و فقط از لحاظ برنامه ریزی های Ic ها و یا شکل با همدیگر تفاوت دارند .

 

نکته2 :

 

 وقتی که ما قدرت تعمیر ECU -S2000  را پیدا می کنیم این ECU  به شماره های متفاوتی که برروی ECU  قید شده وجود دارد .

 

مثال : S200010-S200011-S2000 3E-S2000 3f-S2000 35-S2000 -Pl4

 

تمام این Ecu   ها یی که نام بردیم یکی هستند که بر روی اکثر خودروهای ایران خودرو و سایپا از آنها استفاده می شده پس وقتی که شما تعمیرات ECU S2000  را فرا گرفتید یعنی تمام ECU های که  S2000 هستند را بدون توجه به نوع خودرو قادر به تعمیر آنها هستید .

 

به طور مثال 11- S2000  بر روی خودرو های پیکان ، سمند ، Rd و ...

 

S2000 3E,3F,35,Pl4 برای خودرو های 206  و...... دیگر خودرو ها قرار دارد

 

 

 



:: بازدید از این مطلب : 241
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 10 ارديبهشت 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : افشار

 

 

 

 

 

مقاومت یا رزیستور قطعه ایست كه وظیفه ی آن محدود كردن جریان و ایجاد ولتاژ مناسب است

انواع مقاومت :

1-
مقاومت های ثابت :

الف- مقاومت های مخلوط كربنی

این نوع مقاومت ها از پودركربن و مواد مقاوم در برابر حرارت ساخته شده .برای توان های 4/1، 2/1،1، 2، 5 وات ساخته میشود . و تلورانس 5 ،10،20 درصد را دارد.

ب- مقاومت های لایه ای شامل : لایه كربن ،لایه فلز ، لایه اكسید فلز

این نوع مقاومت ها از رسوب دادن یك لایه نازك كربن ،فلز یا اكسید فلز بر روی میله ای از جنس سرامیك ساخته شده است كه برحسب جنس لایه به 3 دسته لایه كربنی ،لایه فلزی و لایه اكسید فلز تقسیم می شود .

ج- مقاومت های سیمی ( آجری) : مقاومت سیمی طول معینی از سیم مقاومت دار از جنس آلیاژهای مختلف نیكل مس ، نیكل كروم ،نیكل كروم آلومنیوم ، بر روی استوانه ای از سرامیك ساخته می شود این نوع مقاومت ها عموماً برای توان های بالا(2وات تا 250 وات ساخته میشود ) این ویژگی خاص این مقاومت را از سایرمقاومت ها متمایز كرده .این مقاومت ها در یك محفظه سیمانی یا سرامیكی با مقطع مربع مستطیل یا استوانه ساخته میشوند كه به مقاومت آجری معروفند.

 

این محفظه امكان خنك شدن مقاومت را میدهد .یك خصوصیت خوب مقاومت سیمی اینست كه به هنگام سوختن كاملاً قطع می شود و شعله ور هم نمی شود به همین دلیل در مدارها به عنوان مقاومت فیوزی یا مقاومت حفاظتی استفاده میشود كه در حالات عادی مثل یك مقاومت عمل می كند و اگر جریان عبوری از حد معینی بیشتر شود مثل یك فیوز قطع میشود .

 

درمقابل مقاومت های كربنی و لایه ای پس از سوختن قطع نمی شوند و مقدارشان بسیار افزایش می یابد و شعله ور هم میشوند .

2-
مقاومت های متغیر ( قابل تنظیم ) :

در بسیاری از مدارات الكترونیك و آموزش تعمیرات الکترونیک  احتیاج به مقاومتی است كه بتوان مقدار آن را تغییر داد .

الف- ولوم یا پتانسیومتر – تنظیم كنترل ولتاژ :اساس كار ولوم به این صورت است كه دارای سه سر است دو سر ابتدایی و انتهائی كه به سرهای كناره یا ثابت معروفند و یك سر وسط كه به بازوی متحرك متصل است .مقاومت بین دو سر كناری ثابت است و برابر مقدار ولوم است ولی مقدار مقاومت بین دو سر وسط هر یك از سرها بسته به موقعیت بازوی متحرك متغیر است .ماده مقاوم ولوم ها و پتانسیومترها برای توان 2وات كربنی و برای توان های بالاتر سیمی است .

مقاومتها قابل تغییر دو دسته اند:

1-
ولوم : كه درآن تغییر مقاومت بوسیله دسته متحرك است .ولوم ها به دودسته خطی و غیر خطی تقسیم می شوند.

2-
پتانسیومتر:كه تغییر مقاومت درآن بوسیله پیچ گشتی انجام میشود .

ب- رئوستا- تنظیم كنترل جریان

3-
مقاومت های متغیر و وابسته :

الف- وابسته به دما شامل : مقاومت های وابسته به حرارت یا ترمیستور مقدار این مقاومت ها بستگی به دمای آن دارد و برحسب مثبت یا منفی بودن ضریب حرارتی آن به دو دسته تقسیم میشوند :PTC كه نسبت موثر و مستقیم با دما دارد و NTC كه رابطه ی عكس با دما دارند .

ب‌- وابسته به ولتاژ (VDR) :این نوع مقاومت ها با افزایش ولتاژ اعمالی كاهش می یابد این نوع مقاومتها عموماً برای ثابت نگه داشتن ولتاژ و محافظت مدار در مقابل ولتاژ استفاده میشود.

ج- وابسته به نور (LDR) - فتوسل :این نوع مقاومت ها نوری یا سلول نوری مشهورند .مقدار این مقاومت ها در روشنایی و تاریكی بسته به میزان نور تغییر میكند هرچه محیط زیادتر باشد مقاومت آنها كمتر میشود این مقاومت ها در مدارات الكترونیك به عنوان تشخیص دهنده نور و تعیین میزان روشنایی استفاده میشود .

مهم ترین مشخصه یك مقاومت  در تعمیرات الکترونیک مقدار آن است . واحد مقاومت اهم ، كیلواهم و مگا اهم است

 

 

 



:: بازدید از این مطلب : 104
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 10 ارديبهشت 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : افشار

 

 

 

 

 

  این دوربین ها نسل ابتدایی دوربین های مداربسته می باشند که برای دریافت و ارسال اطلاعات صدا و تصویر از امواج آنالوگ استفاده می کنند.

 

صدا و تصویر این دوربین ها هر یک توسط کابل دورشته ای جداگانه منتقل می شوند که یک رشته از سیم ها نقش جلوگیری از نویز بر سیم اصلی را ایفا می کند.

 

کابل متداول برای تصویر این دوربین ها کابل کواکسیال RG59 است گرچه ارتباط تصویر این دوربین ها با کابل های مختلف بر حسب نیاز امکان پذیر است.

 

 

 

کیفیت این دوربین ها همانگونه که از نامشان پیداست تابعی از امواج آنالوگ است. امواج آنالوگ همواره در معرض نویز قرار دارد.

 

نویز های مختلف الکترومغناطیسی و نویز های ناشی از نوسانات برق همواره یکی از تهدیدات جدی بر کیفیت دوربین های مداربسته آنالوگ می باشند.

 

به همین دلیل استفاده از کابل ها و تجهیزات با کیفیت بالا روی کیفیت تصویر در این نوع دوربین ها تاثیر بسزایی دارد.

 

 

 

  زمانی که نیاز به ارسال تصاویر و صدا بصورت بی سیم باشد این دوربین ها ضعف بزرگی از خود نشان میدهند.

 

اگر قرار باشد تصاویر به همان صورت آنالوگ انتقال یابند باید از محدوده فرکانس امواج آنالوگ استفاده شود و این مسئله کیفیت تصویر را بیش از پیش تحت تاثیر امواج نویز و تداخلی قرار می دهد.

 

ضمن اینکه امکان رصد کردن تصاویر در محدوده برای هر کس دیگر بسادگی فراهم می شود.

 

بنابراین هیچوقت نمی تواند راه امن و مطمئن برای ارسال تصاویر آنالوگ باشد.

 

  

 

برای ضبط تصاویر آنالوگ نیز چاره ای از روی آوردن به سیستم دیجیتال نیست. بنابراین در نهایت باید تصاویر آنالوگ به دیجیتال تبدیل شوند.

 

بدین منظور از دستگاه "ضبط تصاویر دیجیتال" DVR استفاده می شود.

 

دی وی آر ها دستگاه های مختص ضبط و کنترل تصاویر دوربین های آنالوگ هستند.

 

این دستگاه امکان کنترل و ارتباط دیجیتال با شبکه را نیز فراهم می کند.

 

  

 

به دلیل قیمت پایین تر دوربین های آنالوگ نسبت به دوربین های دیجیتال این دوربین ها به عنوان دوربین های مداربسته رایج در بازار ایران شناخته می شوند.

 

گرچه اخیرا بازار به سمت دیجیتال شدن  و  آموزش دوربین مدار بسته پیش می رود و بسیاری از سازمان ها به سوی دوربین های IP  متمایل شده اند اما هنوز سرعت جایگزینی این نسل قبلی دوربین ها با نسل جدید دوربین های دیجیتال کند است.

 

 مزایای دوربین های آنالوگ:

 

 

 

-قیمت پایین

 

-تنوع گسترده در بازار ایران

 

-سادگی نصب نسبت به دوربین های دیجیتال

 

  

 

معایب دوربین های آنالوگ:

 

 

 

 -کیفیت آنالوگ : کیفیت پایین تر نسبت به دیجیتال

 

-امکان نویز پذیری: به دلیل استفاده از سیستم آنالوگ

 

-هزینه بالای سیم کشی

 

-ارتباط بیسیم با کیفیت پایین و نا امن

 

  

 

همانگونه که اشاره گردید هنوز دوربین های آنالوگ در بازار ایران به عنوان دوربین های مداربسته متداول بکار می روند.

 

شاید بتوان یکی از دلایل عمده آن را عدم نیاز به دانش شبکه ای دانست. بسیاری از شرکت ها کارمندان خود را تنها به منظور راه اندازی و نصب دوربین های آنالوگ آموزش می دهند و از آموزش های نسبتا پیچیده شبکه ای در مورد دوربین های دیجیتال صرف نظر می کنند.

 

 لذا همچنان تقاضای دوربین های آنالوگ در بازار ایران بسیار بالاتر از دوربین های IP و تحت شبکه است.

 

  

 

همین امر واردکنندگان دوربین های مداربسته را نیز به واردات بیشتر دوربین های آنالوگ نسبت به دوربین های دیجیتال سوق می دهد.

 

در هر حال یکی از مزایای اصلی دوربین های آنالوگ قیمت پایین تر آنهاست. گرچه همین قیمت پایین در پروژه های بزرگ در بالابودن هزینه های سیم کشی گم می شود.

 

 توجه به این اصل که هر دوربین با یک سیم جداگانه به دستگاه کنترل کننده وصل می شود و این خود با افزایش تعداد دوربین ها و مسافت بالای بین دوربین ها و هزینه آموزش نصب دوربین مدار بسته هزینه هنگفتی را سبب می شود.

 

 

 

 

 



:: بازدید از این مطلب : 135
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 10 ارديبهشت 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : افشار

 

 

 

 

 

 

 

 یک سیستم مدیریت ساختمان دارای توابع زیر می باشد:

 

• کنترل

 

• نمایش

 

• بهینه سازی

 

 

 

همچنین اعمال کنترل مرکزی توسط یک سیستم در ساختمان معمولا برروی بخش های زیر صورت می پذیرد.

 

 

 

 •سیستم های قدرت (شامل سیستم های ذخیره انرژی الکتریکی و تامین برق اضطراری)

 

• سیستم تامین روشنایی (تجهیزات روشنایی)

 

• سیستم تامین گرمایش و سرمایش و تهویه مطبوع (HVAC)

 

• سیستم های ایمنی و بازدید (شامل بازرسی مکان های مختلف و سیستم اعلام سرقت، امکان دید قسمت های مختلف، سیستم مدار بسته و ...)

 

• تنظیم دسترسی

 

• سیستم آتش نشانی (شامل اعلام و اطفای حریق)

 

• کنترل آسانسورها و بالابرها

 

• سیستم آبرسانی (شامل تنظیم دبی و فشار آب مناطق مختلف، قطع و وصل جریان آب در مواقع مختلف، امکان کنترل آبیاری فضای سبز و ...)

 

• و موارد دیگری که هریک بسته به کاربری ساختمان و سطح درخواست کاربر قابل لحاظ در سیستم می باشد.

 

 

 

 

 

 

 

پیاده سازی سیستم های مدیریت ساختمان با بالاترین كیفیت اقدام می نماید.

 

ارائه راه حل (Solution):

 

شناخت كاملی كه از رفتار ساختمان در كاربری ها و اقلیم های متنوع كسب نموده است و با بهره گیری از نرم افزارهای شبیه سازی دینامیكی رفتار ساختمان مانند IES و TRNSYS، بهترین گزینه های ممكن جهت سیستم مدیریت ساختمان را با ارائه فلسفه كنترل مربوطه، ارائه می نماید كه علاوه بر هزینه مناسب، از كارایی بالایی نیز برخوردارمی باشند.

 

طراحی (Design):

 

 

 

نقشه های کامل سیستم مدیریت ساختمان از مرحله بسترسازی تا چیدمان تجهیزات و نحوه ارتباطات میانی اجزا تهیه می شود.

 

 

 

برنامه نویسی (programming & Configuration):

 

 

 

پس از طراحی، برنامه نویسی تجهیزات كنترلی سیستم مدیریت با توجه به فلسفه كنترلی، انجام می شود.

 

 

 

اجرا (Execution):

 

 

 

در نهایت با نصب تجهیزات، سیستم مدیریت ساختمان راه اندازی شده و پس از تست های نهایی، آماده بهره برداری می گردد.

 

 

 

Energy Module

 

طراحی و اجرای ماژول انرژی با هدف كاهش مصرف انرژی، ارتقای رتبه انرژی ساختمان و افزایش كیفیت شرایط آسایشی برای ساكنان

 

طراحی و اجرای ماژول تهویه مطبوع (HVAC) بر اساس شبیه سازی رفتار حرارتی دینامیكی ساختمان، رفتار خورشیدی، شبیه سازی سیستم كنترل موضعی و مركزی تاسیسات مكانیكی

 

 طراحی و اجرای ماژول روشنایی (Lighting) بر اساس شبیه سازی رفتار روشنایـی، بهره مندی از روشنایی طبیعی و مشخصات كاربــری فضاهای مختلف

 

 

 

Security Module

 

 

 

طراحی و اجرای سیستم تامین امنیت ساختمان با توجه به مشخصات كاربری فضـاهای مختلف و سطح ایمنی مورد نیاز

 

طراحی و اجرای سیستم دوربین مدار بسته (CCTV)

 

طراحی و اجرای سیستم تنظیم دسترسی (Access Control)

 

طراحی و اجرای سیستم ردیابی اشیاء (RFID)

 

 

 

Fire Alarm

 

 

 

طراحی و اجرای سیستم و آموزش دزدگیر و اعلام حریق

 

برقراری ارتباط با سیستم مدیریت مركزی ساختمان

 

 

 

Integration

 

یکپارچه سازی سیستم مدیریت ساختمان با برقراری ارتباط میان ماژول های مختلف و تعیین فلسفه کنترلی مناسب

 

 

 

Parking Guidance

 

طراحی و اجرای سیستم های مدیریت پارکینگ  در هوشمند سازی ساختمان با قابلیت نمایش آنلاین تعداد جای پارک و راهنمایی مراجعین

 

 

 



:: بازدید از این مطلب : 105
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 7 ارديبهشت 1394 | نظرات ()